2020
Tack!
Vid ungefär samma tid förra året skickade jag ut en hälsning, förklaring och vädjan om förståelse för att jag behövde göra en del förändringar som var direkta konsekvenser av de stora beslut jag behövde fatta för mitt företag, min hälsa, min familj och på något vis för min egen överlevnad...

Ni fanns där, Du som får detta brev fanns där då och finns fortfarande som en återkommande viktig del av mitt maskineri.
För just detta vill jag rikta mitt varmaste tack!

Det var en riktig skithöst, med den ena "olyckan" efter den andra och året 2019 slutade med en formidabel sorti, jag med diskbråck och oerhörd smärta och så även Stefan som ådrog sig något som sjukvården iallafall trodde var en virusrelaterad hjärnhinneinflammation.
Han var sååå sjuk...
Han lyckades på något vis ta sig upp några minuter på nyårsafton och ställde sig vid balkongdörren för att lyssna på den gudabenådade grannen som spelade nationalsången på trumpet för oss i denna delen av stan, och där och då bestämde vi oss för att det var vid det kommande decenniet vi skulle satsa mot förbättrad hälsa och välgång med ljuset i sikte! Jag insåg också vilken enorm gåva jag hade i Stefan som med all sin kärlek och enorma förmåga passade på mig i mitt mående, tjatade och tillrättavisade mig när jag glömde bort att jag var skadad och som outtröttligt behandlade mig minutiöst varje kväll månad för månad. Hur många med diskskador har den tillgången? En ängels tålamod hade han. Jag kunde ju faktiskt tack vare hans hjälp arbeta på halvtid.

Då, en liten stund på jorden senare hände något, mitt i rehab, omstrukturering av scheman och avvägande av all fysisk belastning i vardagen för att klara av att hålla företaget vid liv tills allt vad diskbråck hade läkt ut ( typ ett år senare som jag tänkte mig det)...

COVID-19 hände

Är det någon som är trött på att läsa det, trött på att höra om det och förtvivlad över den vanmakt som lagt sig över oss alla, på alla plan i samhället och livet?
Jag är trött på det!

Oron, sömnlösa nätter, ja, de har drabbat mig, negativiteten och hopplösheten som överskuggat allt det som ändå varit fint och glädjande, ja faktiskt fanns den hela tiden.
Våren var tuff, riktigt tuff som för oss alla. Det kan ibland kännas som att något våldförde sig på oss, var och en.

Men Ni, kära, underbara Ni! Ni var så många som ändå höll i, litade på mig och fortsatte lägga er tilltro till att jag skulle ta mitt ansvar fullt ut för er.
Jag fick ny lust och ny energi!

GLÄDJE!

Maj, sköna maj kom som en välsignelse. Och så även sommaren. Jag bestämde mig för att rusta upp och ta tillvara på tiden som jag lyckades effektivisera genom en tacksam dialog med var och en av er. Tack vare ert trixande och mitt trixande för att få ihop ett fungerande arbetsflöde med min elaka nacke och oflexibilitet då barnpassning och logistik blev allt mer begränsad för mig, uppstod lusten att bättre ta tillvara på tiden och utveckla mitt kunskapsområde.
Jag investerade i en Medicinsk Laser. Detta har jag funderat på länge. Men nu var det läge. Min egen kropp behövde det, ni är många som jag ser och förstår behöver det, Stefan använder den med fördel i sitt arbete på mottagningen och jag fick en bra avbetalningsdeal som jag aldrig fått utan Covid-19.
Jag fick dessutom en ny hemsida! Bara en sån sak! =)

Då dök dessutom ett par nya hjälpande änglar på jorden upp!
Först Alex och Anna Hallen Buitenhuis i Norra Häljaröd. Helt osjälviskt erbjöd de mig flera behandlingar i deras nya och i mina ögon , mycket märkliga frekvensterapimaskin. OCH DET FUNKAR!! Ja, efter första behandlingen blev jag såååå dålig. En sådan smärta i rygg, nacke och huvud i ca en vecka, men då dök nästa ängel upp och sträckte ut en stadig, varm och envis hand...Siggan! Alla dessa timmar du suttit och väntat ut programmen med mig på bädden...Jag blir tårögd av bara tanken.

Kombinationen av Stefans ständiga behandlingar och tillrådan, Alex och Annas behandlingar ihop med Siggans andullationsbädd har gett mig orken och kraften tillbaka. Jag har nästan aldrig ont längre och detta vände helt och fullt efter den smärtsamma veckan av kraschlandning och någon slags utrensning. Det ni har gjort för mig går inte att beskriva i ord. Jag hoppas att NI speciellt får ett extra fint år 2021!

Nacken och ryggen har gett mig andrum vartefter och acceptansen över att inte kunna jobba som förr, så mycket, så långa dagar landade under hösten i mig. Hjärnan börjar så sakta komma tillbaka. Jag är flitig med min rehab varje dag, den känns inte jobbig längre, jag kan nu simma igen! (ja, snart igen åtminstone...när coronan lugnat ner sig) Jag tar mitt ansvar för den egna hälsan på ett helt nytt sätt.
Jag är sååå mycket friskare nu än vad jag varit på många långa år.
Detta har alla NI, underbara kunder bidragit till!

Jag har tappat humöret ibland, ja, till och med brustit ut i gråt inför flera av er och ni har varit så otroligt viktiga för mig under framförallt det senaste året. Jag är så stolt och glad över att få den som får sköta om allas era fötter!

Jag har nu i dagarna innan jul beställt en Ozon-luftrenare som enligt flera oberoende tester bevisats kunna reducera 99,96% av ogynnsamma partiklar i luft och på ytor, inklusive SARS-CoV-2. (Även mögel/svampsporer, bakterier)

Jag hoppas att med denna luftrenare kunna erbjuda er alla en ännu tryggare vistelse hos mig framöver. Det känns helt rätt!

Jag vill nu, dan före dan före dan, med hela mitt hjärta önska var och en av er en fin jul, på det vis det nu blir och kan vara. Jag kommer fira julen på ett nytt sätt, men faktiskt här hemma på Fasangatan med Stefan, Colin, Julius och Simon.
Jag tänker ändå summera alla mina känslor som farit genom kroppen det gångna året med en enda känsla...TACKSAMHET!

Var fortsatt rädda OM varandra, inte FÖR varandra och visa samma förståelse, tålamod och omtänksamhet mot alla och envar i samhället som ni visat mig. Det är så vi hjälps åt bäst.
Ni är alla en viktig del av helheten, varje dag!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Corona-Kramar
FotFrida
Made on
Tilda